Menu
0 Comments

Enten du vurderer et forbedringsprosjekt før du lister opp huset ditt på markedet, eller bare leter etter en måte å pusse opp kjøkkenet, stuen eller landskapet ditt, vil informasjonen i denne artikkelen hjelpe deg å ta noen kloke beslutninger som vil få mest mulig ut av investeringen din.

Sett i en utendørs bevegelsesdetektor for utvendig belysning. På denne måten vil lysene bare være på når de er aktivert og ikke hele dagen eller hele natten unødvendig. De fleste trenger ikke utelysene sine annet enn når de kommer hjem eller drar etter mørkets frembrudd.

Bruk hyllebraketter for å dempe de knirkende trappene. Hyllebeslag i metall kan ha mange bruksområder. En bruk er å feste dem under trappene for å hindre at de knirker. Bruk en bor for å raskt skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker ut gjennom trinnene!

Spreng boblen i det nylig påførte vinylgulvet, og lapp det deretter! Vinylgulvbelegg vil boble opp av flere grunner. En måte å fikse det på når det nettopp har blitt påført gulvet, er å stikke hull i boblen med en nål, la luften slippe ut og vekta den til den tørker.

Hvis du har fliser på badet ditt, må du sørge for å bruke tepper foran toalettet og badekaret. Å legge til badetepper gir ikke bare et snev av personlighet til badet ditt, men holder deg også fra å skli og falle; prøv tepper med forskjellige mønstre og design for et utseende som er helt ditt eget.

Når du planlegger oppgradering av landskapsarbeid, bør du vurdere innfødte planter i hagen din. De er generelt mer hardføre og krever mindre vann enn ikke-innfødte. Dine plantevalg vil variere avhengig av området ditt, men fylkets landbruksutvidelse vil kunne hjelpe deg med planlegging. Sjekk også om et lokalt universitet har et program for å hjelpe huseiere med innfødte landskapsarbeid.

Jimmy bevis på låsene på vindusrammene dine. De fleste billige vindusrammelåser kan åpnes utenfor vinduet ved å sette et tynt blad inn i sprekken og skyve. Løs dette problemet ved å oppdatere til nyere og sikrere låser. Alt du trenger å gjøre er å fjerne og sette på noen skruer!

Interiørmaling er tilgjengelig i en rekke teksturer. For vanlige huseiere er det ingen grunn til å velge en tekstur grovere enn «eggeskall» eller «appelsinskall.» I mange år ble mye grovere teksturer (som «popcorn») brukt til vegger og tak for å gi visuell interesse og dempe lyden. Disse teksturene viste seg å være enkle å skade og vanskelige å rengjøre, og falt derfor ut av vanlig bruk.

Hvis du er ute etter oppussingsprosjekter som garantert vil øke verdien av hjemmet ditt, kan du ikke gå galt med et bad eller kjøkkenoppussing. Byggherrer og eiendomsmeglere anslår at å perfeksjonere disse rommene sannsynligvis vil tjene deg mer enn 100 prosent tilbake på investeringen når du legger hjemmet ditt til salgs.

Før du forplikter deg til et husforbedringsprosjekt, må du gjøre undersøkelser og velge et prosjekt som alle i familien din kan ha glede av i fremtiden. Vær oppmerksom på disse kloke ordene om forbedring av hjemmet, og du vil se utbyttet før lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *